Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izdajalica – udobnost i praktičnost za svakodnevno izdajanje

Kada nastupi majčinstvo, svaka pomoć je uvijek dobro došla, pogotovo kada podršku pruža izdajalica.

Kako bi se dijete pravilno razvijalo, važno je od samog početka pružiti mu najkvalitetniju hranu. Poznata je činjenica da je za bebe majčino mlijeko najbolji način prehrane. Sadrži sve hranjive tvari koje su malom čovjeku potrebne na početku njegovog života. Dojenje je posebno iskustvo za svaku majku, ali ponekad nije jednostavno i vrlo dobro dođe pomoć u obliku izdajalice. Ona je također odlična pomoć kod zastoja mlijeka, kod upale dojke te u slučajevima kada dijete odbija dojku.

Philips je razvio električne i ručne izdajalice koje će vam olakšati izdajanje, a vašem djetetu pružiti majčino mlijeko, najkvalitetniji i najhranjiviji prirodni nutrijent. Zbog spoznaje da je izdajanje najučinkovitije kada se radi u uvjetima koji odgovaraju majci, Philipsove pumpe za izdajanje dizajnirane su kako bi se savršeno prilagodile te da izdajanje učinile što ugodnijim. Također, zahvaljujući putnim torbama za spremanje pumpica, možete ih nositi bilo gdje sa sobom. Uz Philips je lako uživati u svakom trenutku majčinstva.

Izdajalica vam omogućuje veću udobnost i više mlijeka

U ponudi Philips Avent izdajalica nalaze se Comfort Double i Comfort Single električne izdajalice te Comfort ručna izdajalica. Svaki od navedenih proizvoda odlikuje se vrhunskom kvalitetom i suvremenim dizajnom.

Comfort Double je dvostruka električna izdajalica koja vam omogućuje izdajanje više mlijeka u kraćem roku. Smatra se jednom od najugodnijih pumpi za izdajanje. Ova električna izdajalica, jednostavna je za korištenje uz pritisak gumba, jednostavna za čišćenje zahvaljujući malom broju zasebnih dijelova te se sastoji od dvije pumpe čime omogućuje istovremeno izdajanje obje dojke i uvelike štedi vrijeme majkama.

Jedinstveni dizajn omogućava protok mlijeka izravno iz dojke u bočicu, čak i u slučaju uspravnog sjedenja, stoga nije potrebno naginjanje prema naprijed. Uključena pumpa za izdajanje radi uz nježne stimulacije koje potiču protok mlijeka.

Ova izdajalica sadrži i mekane masažne jastučiće koji pružaju osjećaj topline i nježno oponašaju bebino sisanje. Jastučiće odlikuje baršunasta tekstura koja ostavlja topao osjećaj na koži radi ugodnog, nježnog poticanja protoka mlijeka.

Comfort Single odličan je proizvod za svakodnevnu uporabu kod kuće ili na poslu.

Ova izdajalica omogućuje praktično, jednostavno i udobno izdajanje. Kada se uključi, pumpa automatski počinje stvarati nježne stimulacije kako bi potaknula protok mlijeka. Izdajalica sadrži 3 postavke pumpanja kako bi izdajanje bilo što ugodnije. Jedinstveni dizajn potiče protok mlijeka, čak i kod uspravnog sjedenja.

Comfort ručna izdajalica odlično je pomagalo majkama za povremeno izdajanje. Zbog svoje male težine i dimenzija, odlično stane u svaku torbu. Ergonomski oblikovana drška omogućava jednostavno korištenje i potpunu kontrolu prilikom izdajanja. Tijekom pumpanja možete udobno sjediti i ne morate se naginjati kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada se osjećate udobno, vaše mlijeko će lakše teći. U kompletu s pumpom za izdajanje dolaze 3 praktične čašice za spremanje pohranjenog mlijeka. Idealne su za držanje u hladnjaku ili zamrzivaču.

Philipsove izdajalice mogu se koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima za hranjenje iz Philips Avent asortimana. Koju god da izaberete, svaka Avent električna izdajalica ili ručna pumpa za izdajanje postat će vam vjerna pratiteljica u prvim mjesecima djetetova života.

Zona udobnosti na početku majčinstva

Dolazak djeteta na svijet veliki je izazov kako za dijete tako i za majku. Mnoge žene su priznale da su im prve godine djetetova života iz više razloga bile najteže, između ostalog i zbog toga što su bile svjesne koliko je taj period važan za djetetov fizički razvoj te za razvoj imunološkog i metaboličkog sustava.

Izdajanje mlijeka ne mora biti naporno. Istraživanja pokazuju da što ste opušteniji, to više mlijeka možete izdojiti.

Philips u ponudi ima izdajalice koje mogu zadovoljiti sve vaše potrebe.

Isprobajte ih i osigurajte svojoj bebi najljepši početak života!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije