Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedinstveno jeans iskustvo u Liu Jo storeu

24. ožujka rezervirajte za najbolji personalizirani shopping u uvijek originalnom Liu Jo storeu

Svaka modno osviještena djevojka s izgrađenim stilom zna da su dobre traperice temelj svakog ormara, a ove sezone to potvrđuje i Liu Jo, talijanski brend čije nove kolekcije, kampanje te modne ideje, iz sezone u sezonu uvijek nestrpljivo iščekujemo.

Ovo je proljeće Liu Jo posvetio trapericama i njihovoj jedinstvenoj kvaliteti koja predstavlja duh ovog svjetski poznatog brenda. Tako je osmišljena i nova SS 18 turneja zanimljivog naziva Younique, iz koje neće biti izuzeta ni naša metropola, a 24. ožujka u Arena Centru svi kupci će moći doživjeti zaista nezaboravno iskustvo.

Naime, Liu Jo trgovina će se pretvoriti u potpuno kreativan laboratorij posvećen svijetu brendiranog jeansa. Svim kupcima koji kupe jeans, vješti će ga obrtnici ukrasiti po želji te će kupovinu na taj način pretvoriti u personalizirano iskustvo i poseban doživljaj. Cilj je da svaki komad bude unikatan, sposoban opisati osobu koja ga nosi, a to će postići uporabom raznih aplikacija, zakovica, šljokica te dragocjenih detalja poput zakrpa u raznim oblicima kao što su srca, zvjezdice pisma i dr.

Younique događaj proizlazi iz velike pažnje koju je Liu Jo uvijek posvećivao duhu i mnogim tumačenjima jeansa - ikone stila i svestranosti na kojima je talijanski brand izgradio važan dio svoje povijesti. Projekt u trgovini donosi vlastiti know-how proizvoda: na razigran, novi i očigledno jedinstven način. Ovaj događaj će zasigurno izazvati mnogo pažnje stoga ne propustite biti dio izvanrednog eventa.

BERLIN, GERMANY - OCTOBER 14: during the Liu Jo Younique Club: denim customization event on October 14, 2017 in Berlin, Germany. (Photo by Isa Foltin/Getty Images for Liu Jo)

Personalizacija trapera je besplatna i rezervirana za korisnike koji kupuju odjeću na dan događaja ili deset dana prije događaja!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije