Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponuda iz H&M trgovina koja mami osmijeh na lice

Proljeće nam se smilovalo i nagradilo nas toplijim danima, stoga će najmlađim članovima obitelji zasigurno trebati nove odjeće jer su prošlogodišnju prerasli. Nema razloga za paniku jer H&M je priredio odličnu akciju!

Ovog proljeća H&M je pripremio kolekciju s printovima u suradnji s dvoje umjetnika - liniju za dječake obogatio je Jonas Claesson s fantastičnom pričom "Explore the ocean" (Istraži ocean), a Michelle Morin je osmislila cvijećem i šarenilom inspirirane uzorke odjeće. Dodatni je to poziv na buđenje kojim se i dječja odjeća uklapa u nadolazeće proljetno razdoblje u kojem se priroda budi, raste i cvijeta.

Proljetna ponuda: 20% popusta na dječju odjeću!

Pri kupovini dječje odjećeod 19. do 31.3.2018., ako račun iznosi minimalno 250 kn, dobivate popust od 20% u svim H&M trgovinama. Popust ne vrijedi u slučaju ponude "3 za 2" na basic odjelu. Također, popust se ne može kombinirati s i:co kuponima (popust na donesenu rabljenu robu) niti s drugim akcijama.

Stoga, klince pod ruku i sljedeći tjedan krenite na biranje lepršave odjeće za školu i izvanškolske aktivnosti ili pak iskoristite priliku da se nađete s prijateljicom i zajedno izaberete svaka svojoj djeci nove komade odjeće, budući da njihov ukus već vrlo dobro poznajete. Prethodno ih izmjerite da ne pogriješite u veličini jer ovi naši klinci rastu kao gljive poslije kiše...

U galeriji provjerite dio ponude iz proljetne kolekcije dječje odjeće koja pršti od jarkih i veselih boja i pune nas optimizmom.

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije