Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pravila nagradnog natječaja "Osvojite ulaznice za koncert Čarobna glazba Walta Disneya u Off ciklusu"

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj "Osvojite ulaznice za koncert Čarobna glazba Walta Disneya u Off ciklusu” raspisuje: Adria Media Zagreb d.o.o. (OIB: 58576890942), Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije koncerta u OFF ciklusu “Čarobna glazba Walta Disneya”.

Nagradni natječaj traje od 30.03.2018. godine, od 13:00h do 04.04.2018. do 16:00h.

Članak 3: NAGRADNI FOND

Fond nagrada sastoji se od:

 Dvije ulaznice za koncert – 2 komada (po 2 ulaznice za za dva dobitnika)

(ulaznice se odnose na petak 13. 4. 2018. u 17.30)

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve osobe iz Hrvatske koje imaju 18+ godina, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Na natječaj se moguće prijaviti na način da kandidati na portalu roditelji.hr pronađu članak u kojem se nalazi objava s pitanjem za nagradni natječaj i uputa za slanje odgovora.

Svi čitatelji koji u potpunosti ispune zadane propozicije, te pošalju odgovor na postavljeno pitanje u nagradnom natječaju "Osvojite ulaznice za koncert Čarobna glazba Walta Disneya u Off ciklusu” u periodu od 30.03.2018.godine, od 13:00h do 04.04.2018. do 16:00h sati sudjeluju u nagradnom natječaju. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik prihvaća objavljivanje poslanih materijala u medijskim kanalima OFF Ciklusa  i Adria media Zagreb d.o.o.

Organizator natječaja ovlašten je na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika štete koja bi im mogla nastati prilikom zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Prijavom na natječaj sudionici potvrđuju da su upoznati s pravilima nagradnog natječaja te da ista prihvaćaju u cijelosti.

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Poslane prijave s potpunim podacima ulaze u izbor žirija koji je sastavljen od tri predstavnika redakcije portala roditelji.hr koji će evaluirati sve odgovore i izabrati dvoje dobitnika. Imena dobitnika te njihova adresa (samo grad) bit će objavljeni na portalu roditelji.hr najkasnije do 05.04.2018. do 17 sati.

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE

Pobjednici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona ili e-maila u roku od jednog radnog dana od završetka natječaja. Ukoliko sudionici u roku od 24 sata ne odgovore na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati te se nagrada automatski prenosi na sljedeću prijavu s točnim odgovorom. Dobitnik nagrade pristaje na fotografiranje prilikom realiziranja nagrade (ne znači da će nužno biti fotografiranja). Organizatori nagradnog natječaja mogu koristiti fotografije Dobitnika bez naknade i bilo kakvih naknadnih potraživanja od strane Dobitnika prema Organizatoru. Dobitnik nagradu može realizirati uz osobnu iskaznicu - nagrada nije prenosiva.

Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Organizator ne odgovara za nastalu štetu treće strane. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade može koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet…), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 8: KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem, odnosno slanjem potrebnih podataka, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja odobravaju tvrtki Adria Media Zagreb d.o.o. da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja i vlastitih marketinških aktivnosti. Sudionik u bilo kojem trenutku može zatražiti odjavu od primanja ovakvih obavijesti.

Tvrtka će poduzeti sve razumne potrebne mjere da bi osigurali da se osobni podaci sudionika u nagradnom natječaju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s Zakonom.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10: POREZI

Dobitnik nagradnog natječaja ne snosi obvezu plaćanja poreza niti plaćanje naknada povezanih s nagradom.

Članak 11: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

Najnovije

Najpopularnije