Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I bebe od sada imaju svog pouzdanog zaštitnika od atopijskog dermatitisa

Kliničkom je studijom uspješno dokazana tolerancija proizvoda Lipikar Baume AP+ i Syndet AP+ na koži novorođenčadi, čak i kod one djece koja imaju kožu sklonu atopijskom dermatitisu. To je za 20 posto mališana iz cijelog svijeta ...

La Roche-Posay predstavlja Lipikar AP+ rutinu s novom, klinički dokazanom učinkovitošću čak i od prvog dana života. Brand koji ne pristaje na kompromise kada se radi o učinkovitosti ili sigurnosti svojih proizvoda, sada potvrđuje svoju predanost novim osiguranjem sigurnosti Lipikar AP+ proizvoda za novorođenčad, čak i kod onih koji imaju kožu sklonu atopijskom dermatitisu. La Roche-Posay predstavlja kliničku studiju koje potvrđuju učinkovitost i sigurnost AP+ proizvoda:

KLINIČKI DOKAZANA UČINKOVITOST NA KOŽI NOVOROĐENČADI

U nedavnim kliničkim studijama, LIPIKAR BAUME AP+ i SYNDET AP+ pokazali su značajnu toleranciju na koži djece i beba. Oba proizvoda testirana su na novorođenčadi, kroz kliničku studiju i pod nadzorom pedijatara, dokazujući optimalnu sigurnost prilikom uporabe.

REDUCIRAN JE RIZIK POJAVE ATOPIJE KOD DJECE ZA 50%1Atopijski ekcem je kronična upalna kožna bolest kod djece, koja zbog toga trpe nesnosan svrbež te imaju upaljene i oštećene kožne lezije. Nove kliničke studije nedavno su pokazale da uporaba emolijentne kreme u prva tri tjedna djetetovog života smanjuje rizik za razvoj kože sklone atopijskom dermatitisu. Studija je provedena na 124 novorođenčadi koja su imala rizik od razvoja atopijskog dermatitisa. Od roditelja je zatraženo da nanose emolijentnu kremu barem jednom dnevno počevši od trećeg tjedna nakon rođenja. Rezultati pokazuju da terapija emolijentnim kremama od rođenja predstavlja siguran i učinkovit način za prevenciju razvoja atopijskog dermatitisa.

1. »Osnažujuće jačanje barijere kože od rođenja omogućuje učinkovitu prevenciju atopijskog dermatitisa«, J ALLERGY CLIN IMMUNOL, SVEZAK 134, BROJ 4.

LIPIKAR AP+ RUTINA VRAĆA KOŽI LIPIDE I DJELUJE PROTIV IRITACIJA I SVRBEŽA

Proizvodi iz linije AP+ primjereni su za kožu novorođenčadi, s klinički dokazanom učinkovitošću od prvog dana života. Formulacija proizvoda pruža optimalnu sigurnost tako da se ovi proizvodi mogu koristiti i na koži sklonoj atopijskom dermatitisu. Koži se vraćaju lipidi i smiruje svrbež.

LIPIKAR BAUME AP+ balzam koji koži vraća lipide. Pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju.100% JEDNOSTAVAN ZA NANOŠENJE97% NJEŽAN ZA KOŽU I OSTAVLJA UGODAN OSJEĆAJ NA KOŽI93% BRZO SE UPIJALipikar Baume AP+ balzam primjeren je za suhu, iritacijama sklonu kožu i kožu koja je sklona atopijskom dermatitisu. Od prvog dana života, djecu i odrasle.

LIPIKAR SYNDET AP+nježan gel za pranje kože. Pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju već nakon tuširanja.

97% JEDNOSTAVNO SE ISPIRE I OSTAVLJA UGODAN OSJEĆAJ NA KOŽI93% POŠTUJE PRIRODNU RAVNOTEŽU KOŽE91% OSTAVLJA KOŽU HIDRATIZIRANOM I NAHRANJENOM

Iznimno nježna formula za pranje tijela, koju koža dobro tolerira. Bez mirisa. Bez sapuna. Bez parabena. Pomaže u obnovi kožne barijere i uspostavljanju ravnoteže kožnog mikrobioma. Za novorođenčad, djecu i odrasle.

LIPIKAR STICK AP+ pogodan je za svaku torbicu i idealan za SOS trenutke napadaja češanja. Djeluje protiv svrbeža i primjeren je za osjetljivu i vrlo suhu kožu.

Za više savjeta o atopijskom dermatitisu ili razgovora sa stručnjacima posjetite www.larocheposay.com.hr/lipikarobitelji. Za korisne filmove na temu atopijskog dermatitisa posjetite Youtube kanal La Roche-Posay Hrvatska.

Kako do svog uzorka LIPIKAR AP+ RUTINE?

La Roche-Posay osigurao je čak 3000 besplatnih uzoraka LIPIKAR AP+ RUTINE. Klikom na ovu poveznicu možete se prijaviti za uzorak.

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije