Glumica Nataša JanjićMedančić priznala je na svojim društvenim mrežama kako su dvije trudnoće ostavile traga na njezinom tijelu te da je, dva mjeseca nakon rođenja drugog djeteta, kćeri Kaje, počela vježbati i trčati na traci.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Nakon porođaja Kaje, Nataša je za Story.hr otkrila da kod nje, uistinu, vlada obiteljska idila. Krajem kolovoza i početkom rujna uspjeli su uživati u čarima Jadrana. Uz to, rekla je kako je sretna jer se Toni i Kaja odlično slažu. "Toni je oduševljen. Svako malo zaviri u njezin krevetić i razdragano ponavlja: 'Kaja, sekica moja!', gleda joj rukice i nogice i nježno ih dotakne. Mislim da ni sam još nije svjestan punog značenja toga da ima sestru, ali veseli joj se očarano kao što se veseli bubamari ili leptiru", ispričala je glumica za Story.hr.

Inače, stalna suradnica portala Roditelji.hr, dipl. kineziolog Lana Novota, snimila je video u kojem demonstrira kako vježbati nakon poroda, ali i pojašnjava kada početi vježbati, koje mišiće prvo aktivirati te na što posebno treba obratiti pažnju kako bi nakon poroda vratili pravilno držanje i svoje tijelo u funkcionalno stanje. Jer, nije jedino važno izgubiti nakupljene kilograme, već je bitno vratiti tijelo u formu.

Tekst: D. P.
Fotografije: Instagram